dissabte, 11 de gener del 2014

Benvinguts!!!!

Estimats veïns i veïnes!!

            La Colla dels Volats neix d’una proposta de l'Engrescada per la Festa Major 2013, per a la dinamització de la mateixa festa i per competir amb la colla de Saltats a les activitats proposades.

            Després d’aquesta Festa Major, la majoria de membres amb el recolzament de la mateixa engrescada, ens vam fer entitat legalment constituïda.

            En una assemblea de membres el dia 27 d’Octubre de 2013 es va decidir fer-ho possible amb 58 vots a favor, i el passat 12 de Novembre es presentaren els estatuts al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Per últim, el dia 14 del mateix mes, vam anar a Hisenda a demanar un CIF.  Amb tot això va quedar constituïda l’Associació Volats amb CIF G-66195443.

            Ser una entitat legal ens dóna el dret a demanar instal·lacions municipal per assajos de balls, cançons i altres activitats. Així com demanar un lloc on guardar el nostre material, demanar subvenciona per a alguna activitat que voldrem fer, i més sorpreses que puguin arribar. Això si, el més important es continuar fent les activitats que ens proposa l’engrescada per a que la festa major de la Llagosta sigui millor any rere any.

            Des de Volats volem dir que continuarem amb el bon ambient que es respira, ja que hem fet un grup molt maco, i AMUNT VOLATS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada